Пятница, 28.08.2026, 01:17
Приветствую Вас Зритель
RSS

Мир Футбола

Лучший полузашитник Чемпионата Украины?
Всего ответов: 94
Лидер по количеству сообшений:

[Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 3 из 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Модератор форума: Назар  
Західне дербі
АндрійДата: Среда, 05.09.2007, 16:27 | Сообщение # 31

Quote (Назар)
мда.....

happy

DrBasДата: Среда, 05.09.2007, 16:34 | Сообщение # 32

Quote (SaNjA)
DrBas, Та ви все купуєте і продаєте....доведено. Ще крисите по страшному, такщо не відмажешся!

Де можна про це почитати? smile

НазарДата: Среда, 05.09.2007, 16:49 | Сообщение # 33

Quote (SaNjA)
DrBas, Та ви все купуєте і продаєте....доведено. Ще крисите по страшному, такщо не відмажешся!

Не поняв!!!! Твої сукскі Закари кращі? Вибач, якщо я щось не зрозумів.

АндрійДата: Среда, 05.09.2007, 17:00 | Сообщение # 34

...давненько поговорюють про договорняки ЗУ з ДК...хоча це слухи dry

DrBasДата: Среда, 05.09.2007, 17:02 | Сообщение # 35

Quote (Андрій)
...давненько поговорюють про договорняки ЗУ з ДК...хоча це слухи

Це ше похлєщє ніж МД з ШД

SaNjAДата: Среда, 05.09.2007, 17:08 | Сообщение # 36
Забивала
Статус: Не с нами
DrBas, Прочитати...мда...хреново, вибачай ти знаєш Вашу трансферну політику. Мля, уже два рази...Що із кобіном що із кополовцем....Ладн, Бог з ним із першим...тоді Зака вилітао із вишки....а Кополовець, сц*ка із сц*к...розпитайте його як він перебирався до Вас....сумніваюсь, що ризикне приїхати на гру в Ужгород у другому колі...а то буде те саме що із Голайдо...
Та це я вже відійшов від теми.
Отож, цією весною Кополовець не зіграв жодної гри у стартовому складі Зака...цікаво, чому ж так? чому один із кращих гравців команди не потрапляє навіт у запас? Авсе просто....Дим...чи хто там у вас тим займається зажали грошики за гравця....(впринципі, чомусь мене це не дивує)....звісно, про ще було йому накинути трохи капусти щоб той не підписув котракт новий...що він гарно і зробив....а літом спокійно перейшов в Карпати...аналогічна ситуація була із кобіном....в першому чи другому турі тоже були Ваші морди замічені на стадіо...сам пан Іщенко завітав...пішла вже чуйка що і Микуляка збираєтесь брати...такщо, вибачайте, але другого слова не можу до Карпат підібрати. І про це знає вже весь Ужгород...ні для кого це не секрет...ось так.

Добавлено (05.09.2007, 17:08)
---------------------------------------------
Андрій, Це не слухи. Це реальність. Була. У нас завжди пів Дк грало у основі. Доки Кушлик не прийшов. Такщо це було, нажаль.

E forza grande Lazio... e forza grande Lazio... ti direm non ti lasceremo mai... e il mito della Lazio e per te innamorato son.

Сообщение отредактировал SaNjA - Среда, 05.09.2007, 17:09

DrBasДата: Среда, 05.09.2007, 17:24 | Сообщение # 37

SaNjA, а тобі не здається, що така трансферна політика в більшої половини клубів вищої ліги? smile Хто має більше грошей - той замовляє бал.

А про то, що говорять в Ужгороді про Карпати - мені, як-то кажуть, чхати з великої колокольні. Ось буде матч в Ужгороді, я 100% приїду, то і послухаю, якщо звісно зважаться це сказати smile Без образ.

SaNjAДата: Четверг, 06.09.2007, 16:46 | Сообщение # 38
Забивала
Статус: Не с нами
DrBas, Боюсь казати багато не будуть biggrin Така ВАША політика вже всі межі переходить. Без образ.

Добавлено (06.09.2007, 16:46)

Quote (Назар)
З Фанами чи сам?

Із фанами.

E forza grande Lazio... e forza grande Lazio... ti direm non ti lasceremo mai... e il mito della Lazio e per te innamorato son.

Дух_ФабрегасаДата: Понедельник, 10.09.2007, 16:52 | Сообщение # 39

Бляха надо эмоции малёк скинуть а то чейчас лопну.

Ты членоотсасывающий механизм под названием Читерок чё пидрилла ваще страх потерял...
тут себя самым крутым вообразил...
дупус австралийский ты
таким как ты сука ноздри до ушей разрывают .... angry >( angry >( angry >(
Долбоёб сука ....

• Страница 3 из 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Поиск:

Copyright by Antoni © 2007
Хостинг от uCoz