|
Західне дербі
|
|
| Андрій | Дата: Среда, 05.09.2007, 16:27 | Сообщение # 31 |
|
|
|
| |
|
|
| DrBas | Дата: Среда, 05.09.2007, 16:34 | Сообщение # 32 |
|
| Quote (SaNjA) DrBas, Та ви все купуєте і продаєте....доведено. Ще крисите по страшному, такщо не відмажешся! Де можна про це почитати? 
|
| |
|
|
| Назар | Дата: Среда, 05.09.2007, 16:49 | Сообщение # 33 |
|
| Quote (SaNjA) DrBas, Та ви все купуєте і продаєте....доведено. Ще крисите по страшному, такщо не відмажешся! Не поняв!!!! Твої сукскі Закари кращі? Вибач, якщо я щось не зрозумів.
|
| |
|
|
| Андрій | Дата: Среда, 05.09.2007, 17:00 | Сообщение # 34 |
|
| ...давненько поговорюють про договорняки ЗУ з ДК...хоча це слухи
|
| |
|
|
| DrBas | Дата: Среда, 05.09.2007, 17:02 | Сообщение # 35 |
|
| Quote (Андрій) ...давненько поговорюють про договорняки ЗУ з ДК...хоча це слухи Це ше похлєщє ніж МД з ШД
|
| |
|
|
| SaNjA | Дата: Среда, 05.09.2007, 17:08 | Сообщение # 36 |
 Забивала
Статус: Не с нами
| DrBas, Прочитати...мда...хреново, вибачай ти знаєш Вашу трансферну політику. Мля, уже два рази...Що із кобіном що із кополовцем....Ладн, Бог з ним із першим...тоді Зака вилітао із вишки....а Кополовець, сц*ка із сц*к...розпитайте його як він перебирався до Вас....сумніваюсь, що ризикне приїхати на гру в Ужгород у другому колі...а то буде те саме що із Голайдо... Та це я вже відійшов від теми. Отож, цією весною Кополовець не зіграв жодної гри у стартовому складі Зака...цікаво, чому ж так? чому один із кращих гравців команди не потрапляє навіт у запас? Авсе просто....Дим...чи хто там у вас тим займається зажали грошики за гравця....(впринципі, чомусь мене це не дивує)....звісно, про ще було йому накинути трохи капусти щоб той не підписув котракт новий...що він гарно і зробив....а літом спокійно перейшов в Карпати...аналогічна ситуація була із кобіном....в першому чи другому турі тоже були Ваші морди замічені на стадіо...сам пан Іщенко завітав...пішла вже чуйка що і Микуляка збираєтесь брати...такщо, вибачайте, але другого слова не можу до Карпат підібрати. І про це знає вже весь Ужгород...ні для кого це не секрет...ось так. Добавлено (05.09.2007, 17:08) --------------------------------------------- Андрій, Це не слухи. Це реальність. Була. У нас завжди пів Дк грало у основі. Доки Кушлик не прийшов. Такщо це було, нажаль.
E forza grande Lazio... e forza grande Lazio... ti direm non ti lasceremo mai... e il mito della Lazio e per te innamorato son.
Сообщение отредактировал SaNjA - Среда, 05.09.2007, 17:09 |
| |
|
|
| DrBas | Дата: Среда, 05.09.2007, 17:24 | Сообщение # 37 |
|
| SaNjA, а тобі не здається, що така трансферна політика в більшої половини клубів вищої ліги? Хто має більше грошей - той замовляє бал. А про то, що говорять в Ужгороді про Карпати - мені, як-то кажуть, чхати з великої колокольні. Ось буде матч в Ужгороді, я 100% приїду, то і послухаю, якщо звісно зважаться це сказати Без образ.
|
| |
|
|
| SaNjA | Дата: Четверг, 06.09.2007, 16:46 | Сообщение # 38 |
 Забивала
Статус: Не с нами
| DrBas, Боюсь казати багато не будуть Така ВАША політика вже всі межі переходить. Без образ.Добавлено (06.09.2007, 16:46) ---------------------------------------------
Quote (Назар) З Фанами чи сам? Із фанами.
E forza grande Lazio... e forza grande Lazio... ti direm non ti lasceremo mai... e il mito della Lazio e per te innamorato son.
|
| |
|
|
| Дух_Фабрегаса | Дата: Понедельник, 10.09.2007, 16:52 | Сообщение # 39 |
|
| --------------------------------------------- Бляха надо эмоции малёк скинуть а то чейчас лопну. Ты членоотсасывающий механизм под названием Читерок чё пидрилла ваще страх потерял... тут себя самым крутым вообразил... дупус австралийский ты таким как ты сука ноздри до ушей разрывают .... >( >( >( Долбоёб сука ....
|
| |
|
|